AG Hart Advocaten

Met recht meesters in franchise

SPECIALISATIE

Onze franchiseadvocaten en juristen zijn stuk voor stuk specialist. Dagelijkse zijn zij bezig met franchiserecht en wat daarbij komt kijken. Naast hun juridische en advieswerkzaamheden worden onze advocaten regelmatig gevraagd lezingen te geven. Tevens levert AG Hart Advocaten vele artikelen aan voor publicatie in vakbladen.

De juridische loopbaan van Jeff ’t Hart, partner bij AG Hart Advocaten, begon als jurimetritst bij een internationaal advocatenkantoor.
In loop der tijd heeft hij zich volledig toegelegd op het (internationale) contracten- en verbintenissenrecht met als specialisaties franchise- en andere samenwerkingsverbanden en alle daaraan gerelateerde rechtsgebieden.

Het team van franchiseadvocaten en juristen van AG Hart Advocaten adviseert sedert jaar en dag vele franchiseorganisaties, franchisenemers en verenigingen van franchisenemers.

Daarnaast is Jeff ’t Hart als docent verbonden aan zowel gespecialiseerde franchiseopleidingen als hogere en universitaire onderwijsinstellingen, waaronder de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR),  Erasmus School of Law.

Ons uitgebreide (internationale) netwerk van gespecialiseerde advocaten, juristen, economen, consultants en fiscalisten is uniek en van ongekend hoog niveau. Indien nodig werkt AG Hart Advocaten met deze professionals samen om de belangen van onze cliënt(en) optimaal te dienen.

Mr. J.S. (Jeff) ’t Hart hart@aghart.nl
Mr. D.F.P. (Diana) van Arkel vanarkel@aghart.nl
Mr. A.H.F. (Afien) Beiboer beiboer@aghart.nl
Mr. A.C. (Adeny) Engel engel@aghart.nl
Mr. H.G. (Henk) Hilgevoord (of counsel) hilgevoord@aghart.nl
P. (Pien) Bongaerts bongaerts@aghart.nl
K. (Kelly) de Bruijn (secretariaat) debruijn@aghart.nl
R. (Richard) van Houwelingen finance@aghart.nl
I. (Indy) Barthel barthel@aghart.nl