AG Hart Advocaten

In hartje Rotterdam.

FRANCHISERECHT

 

Zoals gezegd heeft advocatenkantoor AG Hart Advocaten zich toegelegd op het deskundig begeleiden en adviseren van organisaties die op commercieel gebied (willen) samenwerken, zoals franchiseorganisaties, verenigingen, coöperaties, dealerorganisaties, etc.
AG Hart Advocaten zorgt voor een heldere en stevige juridische basis voor elke reële commerciële samenwerkingsvorm. Samenwerkingsvormen waarbij alle betrokken partijen een duidelijk beeld hebben van hun rechten en plichten. Bovendien richten wij de structuur zodanig in dat de organisatie ‘gewapend’ is en de toekomst vol vertrouwen tegemoet kan zien.

Inherent aan het inrichten van een franchiseorganisatie is het vastleggen van de afspraken die franchisegever en franchisenemer hebben gemaakt. Een goed doordachte franchiseovereenkomst is hiervoor onontbeerlijk. AG Hart Advocaten kent gegarandeerd alle ins & outs en weet zo voor onze relaties de meest optimale overeenkomst te realiseren.

Ook intentieverklaringen, huurovereenkomsten, ledenovereenkomsten, reglementen, arbeidsovereenkomsten, statuten van een franchiseraad of vereniging, e.d. kunt u door ons laten opstellen of, indien het gaat om reeds bestaande contracten, laten beoordelen. Wij staan ook voor u klaar als u een second opinion wenst.

.