AG Hart Advocaten

In hartje Rotterdam.

Franchiserecht

Advocatenkantoor AG Hart Advocaten heeft zich toegelegd op het deskundig begeleiden en adviseren van organisaties die op commercieel gebied (willen) samenwerken, zoals franchiseorganisaties, verenigingen, coöperaties, dealerorganisaties, etc. AG Hart Advocaten zorgt voor een heldere en stevige juridische basis voor elke commerciële samenwerkingsvorm, zodat de betrokken partijen een duidelijk beeld hebben van hun rechten en plichten. Bovendien richt zij de structuur zodanig in dat de organisatie ‘gewapend’ is voor de toekomst.

Inherent aan het inrichten van een franchiseorganisatie is het vastleggen van de afspraken, die franchisegever en franchisenemer gemaakt hebben. Hiertoe is een goed doordachte franchiseovereenkomst onontbeerlijk. Hiervoor kunt u terecht bij AG Hart Advocaten.

Ook intentieverklaringen, huurovereenkomsten, ledenovereenkomsten, reglementen, arbeidsovereenkomsten, statuten van een franchiseraad of vereniging, etc. kunt u door AG Hart Advocaten laten opstellen of (indien het gaat om reeds bestaande contracten) laten beoordelen.