AG Hart Advocaten

Met recht meesters in franchise

ONS KANTOOR

ADVIES OP MAAT MET ONZE SPECIALISTEN IN FRANCHISE

Het kantoor van AG Hart Advocaten is nog altijd gevestigd in Rotterdam en wel aan de Stadionweg 41F. Onze dienstverlening strekt zich uit over Nederland en ver daarbuiten.

Zowel nationaal als internationaal adviseren wij kleine, middelgrote en grote (beursgenoteerde) ondernemingen op het gebied van franchise en e-commerce. Binnen deze disciplines mogen wij ons het meest gerenommeerde advocatenkantoor van Nederland noemen. Wij hebben dan ook een naam hoog te houden.

AG Hart Advocaten kent alle ins en outs van commercieel contractenrecht (franchise-, distributie en agentuur) en e-commerce. Onze juridische franchisespecialisten zijn thuis in Ondernemingsrecht, Mededingingsrecht en Vastgoed- & Huurrecht (bedrijfsruimten).

Wij staan zowel (retail- en franchise)organisaties als individuele of collectieve (franchise)ondernemers en verenigingen van franchisenemers bij.

Wij beschikken over een uitgebreid (internationaal) netwerk met gespecialiseerde advocaten, juristen, economen, consultants en fiscalisten. Indien nodig maakt AG Hart Advocaten gebruik van dit netwerk zodat de belangen van onze cliënt(en) zo goed mogelijk worden gediend.
Bij AG Hart Advocaten kunt u dus rekenen op een uitgebreid specialistennetwerk en gegarandeerd optimaal advies. Advies op maat.

Mr. J.S. (Jeff) ’t Hart hart@aghart.nl
Mr. D.F.P. (Diana) van Arkel vanarkel@aghart.nl
Mr. A.H.F. (Afien) Beiboer beiboer@aghart.nl
Mr. A.C. (Adeny) Engel engel@aghart.nl
Mr. H.G. (Henk) Hilgevoord (of counsel) hilgevoord@aghart.nl
P. (Pien) Bongaerts bongaerts@aghart.nl
K. (Kelly) de Bruijn (office manager) debruijn@aghart.nl
D. (Dimitri) Ketting (Ict) info@aghart.nl
M.J.A. (Michael) Kruf (administratie) finance@aghart.nl
R. (Richard) van Houwelingen
finance@aghart.nl