AG Hart Advocaten

Met recht meesters in franchise

ONS KANTOOR

ADVIES OP MAAT MET ONZE SPECIALISTEN IN FRANCHISE

In 1901 opende advocatenkantoor Anema & Greve in Rotterdam haar deuren. Het kantoor fuseerde met het gerenommeerde Hart Legal Franchise Advocaten en ging verder onder de naam AG Hart Advocaten. Ons kantoor wordt sinds 2012 geleid door mr. Jeff ’t Hart. In 2023 treedt mr. Diana van Arkel toe tot de directie van AG Hart Advocaten en wordt naast partner tevens medeaandeelhouder.

In de afgelopen 120 jaar is AG Hart Advocaten uitgegroeid tot hét gespecialiseerde en toonaangevende advocatenkantoor in franchise. AG Hart Advocaten garandeert cliënten een kwalitatief hoogstaande juridische en commerciële dienstverlening.
Wij staan voor persoonlijk, laagdrempelig, adequaat en betrokken. Ons team heeft één doel voor ogen: voor iedere cliënt een optimaal resultaat realiseren.

Het kantoor van AG Hart Advocaten is nog altijd gevestigd in Rotterdam en wel aan de Stadionweg 41F. Onze dienstverlening strekt zich uit over Nederland en ver daarbuiten. Zowel nationaal als internationaal adviseren wij kleine, middelgrote en grote (beursgenoteerde) ondernemingen op het gebied van franchise en e-commerce. Binnen deze disciplines mogen wij ons al vele jaren het meest gerenommeerde advocatenkantoor van Nederland noemen. Wij hebben dan ook een naam hoog te houden. AG Hart Advocaten kent alle ins en outs van commercieel contractenrecht (franchise-, distributie en agentuur) en e-commerce. Onze juridische franchisespecialisten zijn thuis in Ondernemingsrecht, Verbintenissenrecht, Mededingingsrecht en Vastgoed- & Huurrecht (bedrijfsruimten).
Wij staan zowel (retail- en franchise)organisaties als individuele of collectieve (franchise)ondernemers en verenigingen van franchisenemers bij.

Mr. J.S. (Jeff) ’t Hart hart@aghart.nl
Mr. D.F.P. (Diana) van Arkel vanarkel@aghart.nl
Mr. A.H.F. (Afien) Beiboer beiboer@aghart.nl
Mr. A.C. (Adeny) Engel engel@aghart.nl
Mr. H.G. (Henk) Hilgevoord (of counsel) hilgevoord@aghart.nl
P. (Pien) Bongaerts bongaerts@aghart.nl
K. (Kelly) de Bruijn (office manager) debruijn@aghart.nl
D. (Dimitri) Ketting (Ict) info@aghart.nl
M.J.A. (Michael) Kruf (administratie) finance@aghart.nl
R. (Richard) van Houwelingen
finance@aghart.nl