AG Hart Advocaten

In hartje Rotterdam.

Fiscaalrecht

AG Hart Advocaten kan u adviseren met fiscaalrechtelijke vraagstukken. Dit strekt zich niet alleen uit tot het adviseren van franchiseondernemers. Ook ondernemers en ondernemingen buiten franchiseverband kunnen baat hebben bij ons advies. Wij kunnen tevens adviseren op het gebied van internationaal belastingrecht, wat thans hevig in ontwikkeling is en waarmede wij inmiddels binnen het kader van internationale franchising de nodige ervaring hebben opgedaan.

 Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het overdragen van uw onderneming. De (fiscaal) optimale wijze vinden waarop u de onderneming overdraagt c.q. overneemt, kan u veel geld besparen.

 Uiteraard kan ook een lopende onderneming garen spinnen bij goed fiscaal juridisch advies. Door uw dossier doorlopend fiscaal goed op orde te hebben, kunt u eventuele problemen voorkomen.

 In het geval deze problemen zich zouden voordoen bent u ook gebaat bij goede ondersteuning. Wij hebben binnen kantoor ervaring met het begeleiden van ondernemers en ondernemingen in geschillen met de Belastingdienst/FIOD-ECD.