AG Hart Advocaten

In hartje Rotterdam.

Specialisatie

De franchiseadvocaten en juristen van AG Hart Advocaten zijn allemaal in hoge mate gespecialiseerd en dagelijkse bezig met franchiserecht en alles wat daarbij komt kijken. Naast hun juridische/advocatuurlijke werkzaamheden worden zij regelmatig gevraagd om lezingen te geven en artikelen ter publicatie te schrijven.

Zo startte Jeff ’t Hart, partner van het kantoor, zijn juridische loopbaan als jurimetritst bij een internationaal advocatenkantoor en heeft hij zich in de loop der jaren volledig toegelegd op het (internationale) contracten- en verbintenissenrecht met als specialisaties franchise- en andere samenwerkingsverbanden en alle daaraan gerelateerde rechtsgebieden.

Hij adviseert, met zijn team van franchiseadvocaten en juristen, in dat kader sedert jaar en dag een groot aantal franchiseorganisaties, franchisenemers en verenigingen van franchisenemers.

Hij is daarnaast als docent verbonden aan zowel diverse gespecialiseerde franchiseopleidingen als hogere en universitaire onderwijsinstellingen. Zo is Jeff ’t Hart docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam/Erasmus School of Law.

AG Hart Advocaten beschikt ook over een uitgebreid (internationaal) netwerk van gespecialiseerde advocaten, juristen, economen, consultants en fiscalisten. Indien nodig werkt AG Hart Advocaten intensief met voornoemde partijen samen teneinde de belangen van haar cliënt(en) zo goed mogelijk te dienen.